19/5/2022

Stor interesse for ny byggeriet på Dampmøllen

Stor interesse for de kommende lejligheder i Dampmøllen

 

Om få måneder oktober 2022 er de 69 almene familieboliger på Dampmøllen klar til indflytning. Interessen for at komme til at bo på det centrale hjørne i Ringsted har været stor og i skrivende stund står der 269personer på venteliste.

Af respekt for den tidligere Dampmøllen, som har var en stor lokal arbejdsplads, bliver den nye 6 etager højde ejendom opført i røde mursten. De 69 familieboliger består af 2,3 og 4 værelse lejligheder ligger som spænder fra 69-111 kvm. Fra altanerne i gården kan man nyde udsigten af det lokalevandtårn og på den anden side ud mod Næstvedsvej er der udsigt over Ringstedkirkegård.

Stuerne består af store vindues partier til gulv og giver derfor et flot naturlig lys til det åbne plan bestående af stue, spisekrog og køkken. Fra køkkenet er der adgang til store lækker soveværelser og et badeværelse med plads til en vaskesøjle. Alle boliger fået eget depotrum. Dem med facade ud mod gården har private altan. Boligerne som vender ud med altangangen, har man opført små nicher, med plads til stole og et bord, hvor dem i stueetagen få eget have.

 

Alle lejligheder hos MNV-bolig udlejes igennem Domea.dk

 

Se evt. den fine artikel omkring vores rejsegilde på Dampmøllen, Dagbladet Ringsted torsdag d. 12maj 2022

Flere nyheder