2/3/2023

Små forskønnelser, stor fornøjelse

Der sker hele tiden ting i MNV Bolig, både store og små. Vi vil gerne hylde vores seje ejendomspersonale og vise jer beboere alle de flotte renoveringer, de har lavet det sidste stykke tid.

Nogle gange er det små justeringer, der gør en stor forskel. Det er ikke altid til at se, og derfor vil vi gerne fortælle om store som små projekter. Og selvfølgelig pønser vi allerede på flere renoveringer rundt om i boligområderne.

Mere renovering i støbeskeen

-       I Elmelunden og Rosenvænget er vi i gang med tilbud og planlægning af Affaldsgårde til affaldscontainerne.

-       I Sølvkær-afdelingen er vi i gang med at udvide de eksisterende affaldsgårde.

-       I Mølleparken er legepladsudvalget i fuld gang med at udvælge en samarbejdspartner, der skal opføre diverse legeområder.

Se hvad der er sket

I mellemtiden vil vi gerne vise jer nogle af de områder, der er blevet renoveret i løbet af det sidste stykke tid. Se engang på afdeling Navrvej, hvor to skure blevet revet ned. De lugtede ikke for godt, men nu er det luftigt og indbydende igen.

På Rynkebjerggårdsvej er et skilt blevet flyttet længere ind. Det er det for at sikre udsyn op ad vejen ved udkørsel fra parkeringen. Så kan bilerne komme sikkert ud.

På Samsøvej har vi lavet en toptunet affaldsgård, der indbyder til godaffaldssortering.

Klostervænget har fået sig et splinternyt fodhegn. Ser det ikke bare godt ud?

Imellem afdelingerne Biblioteksgården og Klostervænget er et hegn blevet forlænget. Så er der ingen, der går ved siden af trappetrinet. Måske et par fremtidige uheld er forhindret, det håber vi.

I afdeling Esrogårdsvej 4-22 er der kommet en flot ny dør i det gamle skraldeskur. Det ser altså bare godt ud.

Tag fat i os, hvis du har en ide til noget, der skal renoveres på mnvbolig@domea.dk, eller ring til os på telefon 76 44 48 00. Kontortid: mandag-torsdag mellem kl. 08.30 - 14.00 samt fredag mellem kl. 08.30 - 12.00.

Flere nyheder