10/8/2022

Påbegyndelse af udgravning til næste bygning i anden etape af Søtorvet.

Fra mandag den 15/8 kl. 06.00 påbegynder vi udgravningerne til den næste bygning i anden etape af Søtorvet. 

Det betyder, at de parkeringspladser der  i dag er til rådighed i det skraverede område på se billedet bliver afspærret. 

Alle køretøjer skal være væk mandag morgen kl. 06.00 når gravemaskinerne kommer. Hegnet opsættes fra i morgen men der vil være mulighed for at passere igennem dette indtil mandag morgen.

Der henvises i byggeperioden til de øvrige parkeringspladser i området - særligt de sydligste parkeringspladser bag ved SuperBrugsen. Vi forventer at der i midten af oktober vil kunne etableres nogle midlertidige parkeringspladser på Søvej, når den "nye" Søvej tages i brug.

 

En sidste henstilling. Respekter venligst parkeringsbegrænsningen på 1 time ved Fakta i dagtimerne. Fakta (og SuperBrugsen) er afhængig af at kunderne kan holde på parkeringspladserne medderes biler. 

 

Tak for jeres tålmodighed. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere generne som byggeriet medfører.  Vi gør opmærksom på at denne byggesag sortere under Hvalsø Brugsforening Amba og Søarkaderne. MNV-Bolig eneste opgave er at videre formidlede den information, vi modtager vedr. byggeriet.

 

Flere nyheder