17/2/2023

Nye spændende afsnit på hjemmesiden

Hos MNV Bolig vil vi så gerne sørge for at beboerne er velinformerede. Derfor har vi under ”Om MNV Bolig” på hjemmesiden lavet forskellige afsnit, hvor du kan læse mere om, hvad det vil sige at bo i vores boligselskab.

Gå ikke glip af relevant information. Orienter dig på vores afsnit ”Om MNV Bolig”. Her finder du info om servicecentret, men også tre sider du kan klikke ind på: beboere, bæredygtighed og beboerdemokrati.

Beboere

Under afsnittet for beboere, kan du finde information og tips til ind- og udflytning. Det er god læsning, så du undgår ubehagelige overraskelser. Du finder blandt andet rengøringsinstruks ved fraflytning, som du kan printe. Du kan også finde tips til, når du flytter ind, selv hvis du for længst er flyttet ind, kan du måske lære noget nyt.

Bæredygtighed

Næste afsnit handler om bæredygtighed i MNV Bolig. Her kan du læse meget mere om vores bæredygtighedsfortælling og fokusområder. Det er spændende læsning, hvis du ønsker at vide mere om de mål dit boligselskab sætter for bæredygtighed. Noget vi vil fortælle endnu mere om i 2023.

Beboerdemokrati

Er det derimod beboerdemokratiet, der vækker din interesse, kan du læse afsnittet om MNV Boligs beboerdemokrati. Som beboer i det almene, har du chancen for at bestemme, hvilke aktiviteter der skal være i netop din afdeling, og hvordan økonomien skal forvaltes.

Vi håber, I vil læse med og (måske) blive klogere på, hvordan vi gør tingene i MNV Bolig. Find afsnittet på hjemmesiden her. Hold dig opdateret på nyheder fra MNV Bolig på mnvbolig.dk. Hvis I har spørgsmål til nyhederne, eller input til hvad I gerne vil kunne finde på hjemmesiden, kan I kontakte os på mail: mnvbolig@domea.dk eller telefon: 76 44 48 00.

Flere nyheder