12/10/2023

Ny knap: Læs referater på hjemmesiden

Nu kan du finde referater fra bestyrelsesmøder på hjemmesiden, og nemt holde dig orienteret om udviklingen i boligselskabet.

Nu kan du  finde referater fra bestyrelsesmøder på hjemmesiden, og nemt holde dig orienteret om udviklingen i boligselskabet.

En helt ny mulighed er netop blevet tilføjet vores hjemmeside, og nu kan du finde referater fra bestyrelsesmøder på hjemmesiden. Det er ganske enkelt, og du klikker blot på menupunktet "Om MNV Bolig", ruller ned ad siden, hvor du vil finde en knap, der hedder referater og dokumenter. Klik igen og du finder det hele samlet på én side. På afdelingssiderne er der også indsat et link, så mange veje fører til referater nu.

Det er op til den enkelte afdelingsbestyrelse, om de vil lægge deres referater fra bestyrelsesmøderne op på hjemmesiden, så det er ikke alle referater, du vil finde. Dog kan du være sikker på altid at finde det seneste referat fra hovedbestyrelsesmøderne.

Husk at orientere dig løbende på hjemmesiden. Vi bestræber os på at informere om tiltag og arrangementer i boligorganisationen ofte, så følg med, og hold dig opdateret.

Flere nyheder