27/2/2023

Ny afdelingsbestyrelse i Dampmøllen

Beboere fra Dampmøllen mødtes til et spændende afdelingsmøde. Her blev der snakket om nye tiltag, der kom gode nyheder fra kundechefen, og Dampmøllens allerførste bestyrelse blev valgt.

Ringsted Kongrescenter summede af liv, da der blev afholdt stiftende afdelingsmøde i afdeling 7052 Dampmøllen. Torsdag d. 23. februar 2023 blev mødet afholdt med god stemning i kongrescenteret. Der var stort fremmøde af beboere, fyldt med konstruktiv, fremadrettet fokus og mange gode input.

Der blev valgt en bestyrelse på fem personer og en suppleant. MNV Bolig vil sammen med formand Jan Türck aftale en dato for første bestyrelsesmøde.

Gode nyheder

Der var også tid til lidt gode nyheder. Kundechef Bent Gordon Johansen kunne oplyse, at der er tre borde/bænkesæt på vej og askebægre til montering ved opgangene. Affaldssortering var også på dagsordenen. Der vil blive omdelt information vedrørende sortering af plastaffald, brug af miljøskab mm. Senior projektleder Thomas Høtoft kunne fortælle, at der snarest vil blivefulgt op på alle fejl og mangler, både dem der skal udbedres og dem der ‘bare’ skal registreres.

Beboerne er betænksomme, og det blev derfor foreslået, at skrivelser også skal udkomme på engelsk, da vi har beboere fra bl.a. Polen og Ukraine. Fremtidige skrivelser skal derfor udkomme på både dansk og engelsk af hensyn til beboersammensætningen. Aftenen sluttede med indsamling af oplysninger og spørgsmål til nærmere granskning. Dem følger vi selvfølgelig op på i MNV Bolig.

Tak for en indsigtsfuld og hyggelig aften.

Flere nyheder