Foto af Jesper Baerentzen via Unsplash

24/11/2023

Motorvej sætter fart på MNV Boligs vækststrategi

‍Spændende udvikling i vores lokalområde er gode nyheder for MNV Bolig, som følger aktivt med i mulighederne bl.a. med flot nyt byggeri.

Spændende udvikling i vores lokalområde er gode nyheder for MNV Bolig, som følger aktivt med i mulighederne bl.a. med flot nyt byggeri.

Verden omkring os forandrer sig, og ’lige om lidt’ kan vi se frem til en spritny motorvej, der forlænger motorvejen fra København til først Holbæk Vest og siden helt til Kalundborg. Det er et stort anlægsarbejde, men der sker endnu mere, for første spadestik er også taget til et nyt kæmpedomicilfor Novo Nordisk i Kalundborg. Disse byggerier ligger lige i MNV-land, og er derfor gode nyheder for MNV Bolig, som har en overordnet strategi om at vækste og dermed leve op til tre vigtige ambitioner om:

-       at sikre veldrevne, sunde boliger

-       at huslejen står mål med den tilbudte bolig

-       at sikre lavere driftsudgifter ved at være flere boliger.

 

En motorvej og flere tusind nye arbejdspladser er vigtige ingredienser i en netop en vækst-cocktail, og derfor er MNV Bolig i fuld gang med at forberede sig til den nye virkelighed.

Den 12. oktober afholdte vi et vigtigt strategi-seminar, hvor vi drøftede fremtidsudsigterne for at bidrage til sund vækst i vores område og for os som boligselskab. Der åbner sig mange nye muligheder , men vi er allerede i gang med at skabe værdi gennem etableringen af flere almene boliger, så vi også i fremtiden har en sund blanding af boligtyper.

Adams Have – den første ud af mange udviklingsprojekter

Nybyggeriet ’Adams Have’ lever op sin bibelske navnebror, som den første ud af mange spændende udviklingsprojekter, der sætter strøm til det strategiske arbejde med lokaludviklingen. Adams Have i Jyderup Nord er et byggeri i flere etaper, og i første etape vil der blive bygget 41 flotte ældre-og familieboliger.

Der er blevet lagt meget tid og energi i planlægningen af disse boliger, og som noget særligt er der fundet plads til et ekstra rum, der fx kan bruges til entré, bryggers eller opbevaring. Det er tegn på virkelig god indretning, som gør boligerne særligt attraktive.

Interessen for boligerne i Adams Have har da også været overvældende, så vi forventer, at der også bliver en etape to for nybyggeriet. Det vil give plads til endnu flere i det flotte byggeri.

Foruden de konkrete byggeplaner medfører den store udvikling i lokalområdet også, at vi engagerer os i de spændende potentialer andresteder, hvor det kan være interessant på strækningen.

Uggerløse, Svebølle og Mørkøv kan være interessante områder for udviklingen, og vi følger aktivt med i en række udviklingsprojekter. I Kalundborg, hvor vi er godt repræsenteret med Biblioteksgården og Klostervænget er vores deltagelse i byudviklingen også helt konkret med projekter omkring Kalundborg Bymidte.

Det er i det hele taget meget spændende tider, som MNV Boliggår i møde – og vi ser frem til at kunne fortælle endnu mere om planerne.

Flere nyheder