31/10/2023

MNV bagte for Børnetelefonen – og rejste over 7.000 kr.

Hele 7.715 kr. blev det til, da MNV Boligs engagerede beboere bagte og videresolgte kager for at rejse penge til Børnetelefonen. ”Bag for en sag” var en succes, og det er allerede besluttet, at hittet bliver gentaget igen til næste år.

Den 14. oktober 2023 dingede ovnene i de mange MNV hjem for at melde, at bagværket, som skulle rejse penge til Børnetelefonen, var færdigbagt. Og sikke et kagebord det blev til i fælleshuset Mølleparken og fælleshuset Esrogård. Ja, selv den gæveste sønderjyde ville blive imponeret. Mere end 20 kager og brødposer blev doneret, og sørme om der ikke også blev doneret 3D-kort og flotte karklude til indsamlingen for den vigtige telefontjeneste.

”Det var både blæsevejr, og mange var væk på efterårsferie, men alligevel oplevede vi et flot fremmøde, og salget var i den gode ende. Mere end 75 personer lagde vejen, forbi gadebageriet, så vi har kunnet donere hele 7.715,00 kr. til Børnetelefonen”, fortæller en begejstret Bente Christoffersen, formand i Mølleparken.

Det flotte resultat vakte glæde hos de otte initiativtagere til arrangementet, som har fået mod på at gentage succesen til næste år. Så sæt endelig kryds i kalenderen ved den første weekend i oktober, for så skal der igen bages kager og sælges sukkerkager.

Flere nyheder