7/12/2022

Beboernyt december

Julehyggen er så småt begyndt at brede sig i boligafdelingernes mange hjem. Måske der dufter af hjemmebag i opgangen? Det er blevet december, og vi runder året af med en række glædelige nyheder for jer, der bor i MNV Bolig.

Afværger ekstra regning

Nye regler er heldigvis med til at afværge en ekstra regning til jer beboere. Kursudsving i obligationer kunne resultere i kæmpe regninger oveni huslejen, men de nye bogføringsregler sikrer almene beboere imod kursudsving. Det kan vi godt lide i MNV Bolig, og netop i denne tid, hvor vi oplever økonomisk usikkerhed, er det ekstra vigtigt at sikre vores beboere mod ekstra udgifter. Læs mere her.

Elevator i Holbæk Have

En elevator er bedst, når den er serviceret i top – og derfor er der underskrevet en ny serviceaftale med Otis. De har overtaget elevatortilsynet og har allerede nu været forbi for at optimere opkaldsmodulet i elevatoren til nødopkald, hvis elevatoren pludselig skulle gå i ’udu’.

LED-lys i MNV Bolig

LED-lys bruger mindre energi og er dermed bedre for klimaet. De har også en længere levetid end andre pærer. Derfor er vi i MNV Bolig ved at skifte ud til LED-lys. I Rosenvænget er der skiftet ca. 100 lysstofrør til LED, og der er kun halvdelen tilbage.

Kamera tager kampen op mod måger på Samsøvej

På Samsøvej har vi haft lidt udfordringer med nogle måger, der har udset sig taget, som en lækker penthouse-bolig. Det tillader husordenen ikke, men mågerne modsætter sig udsættelse. Derfor forsøger vi nu at tage mågerne på fersk gerning ved hjælp af kameraovervågning på taget – og så skræmme dem væk. Vi må’ge håbe, det virker.

Hold dig opdateret på nyheder fra MNV Bolig på mnvbolig.dk
Hvis I har nogle spørgsmål til nyhederne, kan I kontakte os på
mail: mnvbolig@domea.dk eller telefon: 76 44 48 00.

Der skiftes til LED-lys i lange baner.

Vi holder øje med mågerne på Samsøvej.

Flere nyheder