15/3/2024

Ændring i rottebekæmpelsesindsatsen!

Kære beboere

Vi ønsker at informere jer om ændringer i vores rottebekæmpelsesindsats. På baggrund af en ny aftale med kommunen vil vi ikke længere have brug for leverandørens rottekasser, og derfor har vi haft en indsamling af disse i vores boligafdelinger.

Denne ændring er blevet implementeret som led i en effektivisering af vores rottebekæmpelses program, hvor kommunen nu vil tage over for at sikre et hygiejnisk og sundt miljø i vores område.

Vi har gennemgået og fjernet rottekasserne, der tidligere blev leveret af leverandøren. Dette vil ikke påvirke vores indsats mod rotter, da kommunen vil fortsætte med at håndtere alle aspekter af rottebekæmpelsen.

Det er vigtigt at understrege, at selvom leverandørens rottekasser er fjernet, vil kommunens indsats for at sikre et rottefrit miljø fortsætte som normalt. Vi opfordrer jer til fortsat at være opmærksomme på eventuelle tegn på rotter og til at kontakte kommunen direkte, hvis I har mistanke om rotteforekomster. I kan også kontakte vores servicecenter for hjælp og vejledning i denne forbindelse.

Vi vil informere jer nærmere om tidspunkt for indsamlingen af rottekasserne samt eventuelle yderligere instruktioner. Hvis I har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne ændring, er i velkomne til at kontakte os på 76444800.

Med venlig hilsen

MNV Bolig

Flere nyheder